FRI FRAKT

Hos oss är frakten 0 kronor oavsett storleken på din order.

LEVERANSTID PÅ 2-6 DAGAR 

Leveranstiden är 2-6 arbetsdagar. Om en leveransförsening skulle uppstå så meddelar vi via e-post den nya leveranstiden, skulle inte denna accepteras kan ordern hävas utan några extra kostnader.
Är paketet och/eller innehållet skadat när du mottar det, anmäl det genast till oss.

DIREKT HEM I BREVLÅDAN / UTLÄMNINGSSTÄLLE

Paketet levereras om möjligt direkt i din brevlåda, annars till närmaste ombud på Posten eller DHL. Detta beror storleken på din order.

TRANSPORTSKADOR

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast till oss eller på utlämningsstället.

Retur

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

30 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 30 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Mikael Widéen
Ehrensvärdsgatan 4
212 13  MALMÖ

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/