Ficklampa med nödfunktioner

Sandbergs ficklampa

I en tid då ”riktiga” ficklampor blir allt mer sällsynta eftersom vi använder den inbyggda ficklampan i våra mobiler, lanserar faktiskt Sandberg en helt ny ficklampa!

Det är en mycket praktisk högkapacitetsficklampa med kraftfull LED-lampa som Sandberg har tagit fram. Den är ytterst robust: IP68-certifiering säkrar att ficklampan tål vatten och damm. Dessutom är den stötsäker.

Ficklampan har uppladdningsbara batterier och kan laddas med en vanlig mobilladdare. När ficklampan är fulladdad ger den hela 13 timmar av fast ljus eller blinkande ljus i 24 timmar.

Den blinkande funktionen innebär att ficklampan vid behov kan skicka nödsignaler – t.ex. när du är ute till sjöss eller på något annat ställe där du behöver hjälp. Men ficklampan har ännu fler nödfunktioner. Den har en inbyggd nödhammare som kan krossa en bilruta plus ett knivblad som kan skära av ett säkerhetsbälte.

Men förutom allt detta har ficklampan en inbyggd powerbank som kan ge ström åt en urladdad mobil. Som dessutom har en kapacitet på hela 10400 mAh. En riktig fullträff!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *