Få ut mesta möjliga av din mobil med de bästa tillbehören

Mobiltelefon accessoarer som mobilskal och fodral  har två funktioner. För det första att skydda din mobiltelefon, men också att göra det med stil. Även om det har gjorts stora framsteg för att göra mobiltelefoner och andra mobila enheter mer hållbara, är det fortfarande en utmärkt idé att skydda din telefon så mycket du kan. Du vill också kunna njuta av dina enheter och använda dem så mycket som möjligt, se till att din telefon förblir laddad med till exempel en laddare. Oavsett vilken typ av mobiltillbehör du behöver, har vi det.

Fodral och skydd
Nyckelfaktorn när du väljer ett mobilfall är att se till att du väljer den exakta telefonen du behöver. Fodral är specifika för inte bara mobiltelefoner, utan även specifika modeller. Om du till exempel har version 3 av en mobiltelefonmodell kanske den inte passar en version sex och vice versa. Se till att du vet exakt vad du behöver. Fodralet skyddar hörnen och baksidan av telefonen, och ett klart härdat glas eller film skyddar skärmen. Detta glas eller film är vanligtvis rep- och smutsavvisande. Vissa skal har klipp på baksidan som gör att du kan ansluta telefonen till ett bälte eller en väska. Många svarta är svarta men flera färger och mönster finns också.

Laddare
De flesta mobiltelefoner levereras med laddare vid inköp. Men mobiltelefonladdare har  en historia att vara kvar på jobbet, hemmet eller på ett hotellrum när du behöver dem mest. Se till att du har en extra till hands när du behöver den, och överväga att lägga till en laddare som du kan använda i ditt fordon. Laddare drivs antingen med en väggadapter eller via en USB-adapter som ansluts till en dator, surfplatta eller liknande enhet. 

Bluetooth-headset
I vissa situationer är det nödvändigt att använda din mobiltelefon när dina händer annars är upptagna. För dessa tillfällen kommer ett Bluetooth-headset att vara användbart. Dessa lätta headset fäster över en eller båda öronen eller runt nacken och låter dig prata utan att behöva göra det direkt i telefonen. Dessa är uppladdningsbara enheter som erbjuder cirka åtta timmars samtalstid. Du kan också lyssna på musik och använda GPS-program och många andra appar som telefonen har. Bluetooth-headset är kompatibla med de flesta eller alla Bluetooth-mobila enheter.

Bilmonteringar
En annan plats som du vill använda din mobiltelefon med handsfree är i ditt fordon. Att köra bil och ha mobilen i handen medan du pratar eller textar, är inte bara olagligt, det är också farlig och en av de främsta orsakerna till trafikolyckor och dödsfall. Det finns dock tider när det är nödvändigt att använda din mobiltelefon under körning, till exempel när du använder en GPS-app. För dessa tillfällen är en bilmonterad mobilenhetshållare svaret. Dessa fäster du på instrumentpanelen eller vindruta på olika sätt, t ex med sugkoppar, magneter eller dubbelsidig tejp. Med dessa enheter kan du rotera mobiltelefonen så att du kan se den vertikalt och horisontellt, och vissa gör det så att du kan justera synvinkeln.